%s könyv van a kosárban
Összesen
A kosár tartalma
Könyv
Ár

x Standard könyv


szállítás

TELJES ÁR:

Termékünk

Elgondolkodtál már valaha azon, hogyan készítjük a személyre szabott történeteinket?

Ezekben a sorokban elmondjuk „Az Én Varázslatos Nevem” folyamatát, hogy milyen egyszerű lépésekben tudod megrendelni.

A személyre szabás sarokköve „Az Én Varázslatos Nevem”, amely egy varázslatos utazásra invitálja a gyermekeket a nevük betűinek jelentése alapján. A történetben a név minden betűje egy adott tulajdonságoz kapcsolódik, amelyek mindegyike egy kis kalandot mesél el. Könyveink legjobb része az, hogy minden név más könyvet generál!

Hogyan rendelheted meg a személyre szabott könyvet?

A weboldalunkon keresztül www.themagicofmyname.com megadhatod a gyermek nevét, nemét, a haj és a bőszínét. Ha elkészült, látni fogod, hogy a rendszer lehetőséget nyújt a teljes történet előnézeti képének megtekintésére, valamint személyes üzenetet is hozzáadhatsz a gyermek részére, akinek a könyvet címezted. Néhány további lépésben megadhatod az adataidat és biztonságosan fizethetsz.

Hogyan gyártjuk a könyveinket 

A rendelés után a varázslatos tündérünk megkapja az összes adatot a könyv nyomtatásához. Miután megkaptad a visszaigazoló e-mailt, 24 órán belül kapcsolatba tudsz velünk lépni, hogyha módosítani szeretnél. Ne feledd, hogy személyes történeted mellé teljesen ingyen személyes üzenetet is hozzáadhatsz. Minden könyvet digitálisan nyomtatnak 170g, DIN A4-es papírra. Választhatsz kemény és puha borítás között.
A könyv oldalainak száma a névtől függ, de garantáljuk, hogy minden könyv legalább 38 oldalt tartalmaz. A nyomtatás után a könyvet eljuttatjuk a kiszállító társaságnak, hogy időben eljuttassa az otthonodba a könyvet, hogy meglepd a gyermeked.

 Reméljük, hogy élvezni fogod a személyre szabott történetek varázsát!