%s könyv van a kosárban
Összesen
A kosár tartalma
Könyv
Ár

x Standard könyv


szállítás

TELJES ÁR:

Rólunk

Személyre szabott gyermekkönyvek készítői

 

A felnőtt életünk egy bizonyos pontján, mindannyian szeretnénk visszatérni a gyermekkorba.
A gyerekeknek az élet egy képzeletbeli játék és móka. Azt mondják, amint felnövünk elfelejtjük, hogyan is kell játszani. Pontosan ez a nosztalgia volt az, látni az életet egy gyermek szemén keresztül, ami arra buzdított minket, hogy elindítsuk ezt a projektet.

Mi vagyunk (a) The Story Tailors. Barcelonában, 2015-ben alapítottuk a céget egy olyan csapattal, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek az animáció és a gyermektartalmak gyártásának területén.

Olyan terméket akartunk indítani, amely egyedülálló élményeket teremt a kisgyermekek számára, és hozzájárul az oktatási és pozitív értékekhez.
Így jött létre a "Az Én Varázslatos Nevem".

„Az Én Varázslatos Nevem” egy varázslatos utazásra invitálja a gyermekeket, ami tele van bájos karakterekkel, akik egy izgalmas kalandban kísérik a gyermekeket, színes és elképesztő világokban.
A személyre szabás a gyermekkönyv alapja, amely egy történetet tartalmaz minden gyermek nevének betűi alapján. Ily módon minden gyermek egyedi történetet kap, ez segít a gyermeknek megérteni, hogy milyen rejtett tulajdonság rejtőzik a nevükben levő minden egyes betű mögött

 

A filozófiánk 4 pillére:

-  Hisszük, hogy minden gyermeknek joga van élvezni a gyermekkor varázsát, ismeretekhez és az oktatáshoz való hozzáféréshez, függetlenül a származásuktól.          
-  Minden gyermek egyedülálló és különleges, és mindig büszke lehet magára.
Ahogy Oscar Wilde mondta: " Légy önmagad, mindenki más már foglalt".
-  Minden vállalkozásnak vagy szervezetnek hozzá kell járulnia a társadalom javításához, ezért együttműködünk a Save the Children gyermekeknek nyújtott segélyprogramokban.
-  Hiszünk a technológiában és annak felhasználásában. Illetve abban, hogy ez hogyan tud segíteni a varázslatos és személyre szabott termékek létrehozásában. 

 

 A varázslat legyen Veled!