%s könyv van a kosárban
Összesen
A kosár tartalma
Könyv
Ár

x Standard könyv


szállítás

TELJES ÁR:

GYIK

Gyakran ismételt kérdések a személyre szabott gyerekkönyveinkről

Az Én Varázslatos Nevemről

„Az Én Varázslatos Nevem” az a személyre szabott gyermekkönyv, amely feltárja a neved mögött álló jelentést. Minden gyermek egyedi készítésű történetet kap, amely segít megérteni, hogy mi a rejtett jelentése a betűknek, amelyeket a nevük tartalmaz.
A személyre szabott könyv létrehozásához csak a nemet, a hajszínt kell kiválasztanod, és meg kell írnod a fiú vagy lány nevét. Minden betű egy egyedi történethez kapcsolódik, amely egy pozitív tulajdonságnak felel meg. A könyv végén láthatod a gyermek nevét és minden betű különleges jelentését. 

Kinek ajánljuk a könyvet?

„Az Én Varázslatos Nevem” egy személyre szabott könyv 0-8 éves gyermekek számára, 
tökéletes eszköz azoknak a gyerekeknek, akik olvasni tanulnak. Ez egy különleges személyre szabott termék gyermekeknek. Tökéletes ajándék minden alkalomra (babavárókra, születésnapokra és keresztelőkre) mivel ez egy életre szóló emlék.

 

Hogyan néz ki a könyv, amit megkapok?

Minden személyre szabott könyv digitálisan nyomtatott, DIN A4-es formátumú, fényes papírra. Választhatsz puhaborítás és keményborítás között. Az oldalak száma a gyermek nevétől függ, de garantáljuk, hogy minden egyes személyre szabott könyv legalább 38 oldat tartalmaz.

 

Milyen nyelveken érhető el?

„Az Én Varázslatos Nevem” jelenleg több, mint 12 nyelven érhető el. Hogyha meg szeretnéd tekinteni a könyvet a kívánt nyelven, ne habozz, látogass el a honlapunkra és válaszd ki a nyelvet a menüben.
A könyv nyelvét az előnézet szakaszban is tudod módosítani és a könyveket akár több nyelven is meg tudod vásárolni egy rendelés során.

Mennyibe kerül „Az Én Varázslatos Nevem”?

A standard könyv 8590Ft az ÁFÁ-t tartalmazza. Azonban vannak néhány további lehetőségek, amik megváltoztatják a személyre szabott gyermekkönyv árát.
Például csak 1599 Ft extra költséget jelent, hogyha a személyre szabott könyvet keménykötésben szeretnéd (2mm vastag kötés). Ha szeretnéd, hogy a gyermekkönyv hamarabb érkezzen,  4200 Ft-ba kerül. Ha 100%-ban személyre szabott könyvet szeretnél, személyre szabhatod a kemény borítót is a gyermek nevével 2259Ft-ba kerül.
Ezeket a beállításokat kiválaszthatod miután hozzá adtad a könyvet a bevásárlókosárhoz, és megadtad a személyes és a szállítási adataidat.
Hogyha van promóciós kódod, kérjük, vedd figyelembe, hogy egy rendelésnél, egynél több promóciós kódot nem használhatsz fel.

Mennyibe kerül a szállítás?

Miután megadtad a szállítási címet, kiválaszthatod a kívánt szállítási módot.
A szállítási költségeket ezután kiszámítjuk és hozzáadjuk a részösszeghez.
A szabványos szállítás 1599Ft-ba kerül. Hogyha gyorsabban szeretnéd megkapni a rendelést, az expressz kiszállítás 4200 Ft-ba kerül.

Milyen fizetési formákat fogadnak el? Kérhetek számlát a megrendelésemhez?

Elfogadunk betéti illetve hitelkártyákat is – VISA, MasterCard és American Express.
PayPal-on keresztül is fizethetsz. A különböző fizetési módok elérhetősége országonként változhat. A rendelés nem tartalmazza a számlát. Hogyha nem az EU-hoz tartozik, akkor a számla a vámügyi papíroknál szerepel. Hogyha bármilyen kérdésed van, küldj egy e-mailt a következő címre: segitseg@themagicofmyname.com

Milyen országokba küldenek könyvet?

„Az Én Varázslatos Nevem” c. könyvet a világ több, mint 70 országába küldjük.
A megrendelés elvégzése után kiválaszthatod az országot és ellenőrizheted a szállítási időt.
Hogyha bármilyen kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Mennyi nap a személyre szabott könyv szállítási ideje?

Ne felejtsd el, hogy minden könyv személyre szabott, így ezek a könyvek nincsenek raktáron, mivel igény szerint nyomtatják, amikor a felhasználó befejezi a rendelést. Az általános szállítási idő körülbelül 15 munkanap. A vásárlás megerősítése előtt megmutatjuk a becsült szállítási határidőt. Hogyha sürgősen szükséged van a könyvre, egy gyorsposta-szolgáltatást tudunk nyújtani Neked (további 4200 Ft költséggel jár), amely 10 munkanapon belül érkezik meg.

 

Mi történik, hogyha tévedek a vásárlás során?

Ha hibát követtél el a karakter kiválasztásában, a név beillesztésében vagy a személyes üzenet megírásában, akkor a vásárlás befejezése után 20 órával értesítened kell minket.
Ez után az idő után nem áll módunkban semmilyen változtatást végrehajtani vagy visszatéríteni a kifizetett összeget. Ez nem alkalmazható olyan esetekben, amikor az expressz kézbesítést választottad, mivel ezek a megrendelések azonnal átadódnak a nyomdának. Kérjük, lépj kapcsolatba velünk ezen az e-mail címen keresztül: segitseg@themagicofmyname.com címen.

Hogyan követhetem nyomon a személyre szabott könyvemet?

Amikor a személyre szabott könyved kinyomtatásra kerül, e-mailben értesítést kapsz a szállításáról. Sajnos a könyvszállítás nem tartalmaz nyomkövetési számot. Nyomkövetési szám fogadásához ki kell választanod az expressz kézbesítési opciót, ez esetben egy e-mailt fogsz kapni a követési számmal, amelyben ellenőrizni tudod a megrendelés állapotát.
Kérdések vagy aggályok esetén a személyre szabott könyvednek állapotával kapcsolatban kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk Neked.

Kérhetek visszatérítést vagy törlést a személyre szabott könyvemre vonatkozóan?

Remélhetőleg nem kerül rá sor, hogy törölni szeretnéd a személyre szabott könyved megrendelését.
A következő esetekben azonban törölheted azt:

1-  A megrendelés megerősítését követő 20 órában (kivéve az expressz kézbesítéssel rendelkező könyveket).

2-  Hogyha a megrendeléstől számított 35 napon belül nem tudjuk a könyvet kézbesíteni, jogosult vagy a visszatérítés kérésére.

3-  Hibás termékek esetén, amint felfedezted a kárt (a terméket a szállítás után a lehető leghamarabb át kell nézni, semmiképpen sem a termék kézhezvételétől számított 14 napon túl). A visszaküldés iránti igényedet e-mailben jelezd felénk, amit a hibáról készült fényképpel csatolva az alábbi címre tudsz küldeni: segitseg@themagicofmyname.com

 

Visszatérítésről / törlésről több információt a Felhasználói feltételek pontban találsz.

 

Ha hibát követtél el a karakter kiválasztásakor, illeszd be a nevet, a különleges dátumot vagy add hozzá a személyes üzenetedet. A vásárlás befejeztével 20 órán belül értesíts minket a problémáról. Ez után az idő után nem áll módunkban módosításokat végrehajtani a könyvön vagy visszatéríteni az árát.
Kérjük, lépj kapcsolatba velünk az segitseg@themagicofmyname.com e-mail címen.
A gyorsított megrendeléseket azonnal átadjuk a nyomdának, így utólag nem tudunk módosításokat végrehajtani a megrendelt terméken.

 

További kérdések esetén ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Avarázslat legyen Veled!

A Story Tailors csapata