%s könyv van a kosárban
Összesen
A kosár tartalma
Könyv
Ár

x Standard könyv


szállítás

TELJES ÁR:

Adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek

A cégnek a saját weboldala www.themagicofmyname.co.uk "The Story Tailors, SL", a 08012. Barcelona, c/Gran de Gracia 15, 1º-1ª szám alá van bejelentve.
A cég azonosító száma (CIF): B-66606617

Kapcsolatba lépés e-mailen keresztül: segitseg@themagicofmyname.co.uk.
Telefonos ügyfélszolgálat: (+44) 2081 334 102

 

Az adatai védelme fontos számunkra. Ennek megfelelően dolgoztuk ki az Adatvédelmi irányelveinket úgy, hogy Ön megértheti, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk, kommunikáljuk, nyilvánosságra hozzuk a személyes adatokat az Ön által megadott információk alapján.
A személyes adatok összegyűjtése előtt vagy azt megelőzően tájékoztatni fogjuk Önt a legálisszövegek a kezeléséről, amelyeket az adatokkal teljes mértékben átlátható módon fogunk végrehajtani, amely a menedzsment mellett a ránk bízott megbízáshoz kapcsolódik, adminisztráció és minden olyan cél, amely nem összeegyeztethetetlen a fentiekkel. Ezért, az üzleti kapcsolat felvételekor vagy megkezdésekor, meg kell adnia a beleegyezését a kötelező érvényű ellenőrzés során, amely feltételezi, hogy elolvasta a jogi nyilatkozatokat.
Mi személyes adatokat jogszerűen gyűjtjük össze, tisztességes eszközökkel, adott esetben az érintett személy ismerete vagy beleegyezése mellette. A személyes adatoknak a célok szempontjából relevánsaknak kell lenniük, mivel azokat az adatokat használjuk, és a célok eléréséhez szükséges mértékben, teljes és naprakésznek kell lenniük. Megvédjük a személyes adatokat a veszteség vagy lopás ellen, valamint a jogosulatlan hozzáféréstől, nyilvánosságra hozatal, másolás, használat vagy módosítástól.


Elkötelezettek vagyunk abban, hogy üzleti tevékenységünket ezen elvekkel összhangban végezzük annak érdekében, hogy biztosítani kell, hogy a személyes adatok titkossága védett és fenntartható legyen.

Milyen információkat gyűjtünk össze?

A honlapunkon történő rendeléskor, meg kell adnia a nevét, e-mail címét és egyéb azonosító információkat. Az összegyűjtött információkat a tranzakciók feldolgozására használjuk, hogy rendszeres e-maileket küldjön. (A jövőben forgalmazott termékekről szóló e-mailek esetén mindig lehetősége van arra, hogy elutasítsa ezeket az e-maileket a termék megrendelésekor).
A személyes adatok közül, amelyeket ez a platform gyűjt, akár közvetlenül, akár harmadik félen keresztül: Vezetéknév, Keresztnév, E-mail cím, Cím, Ország, Város, Irányítószám, Földrajzi helyzet, Telefonszám, Nem, Vállalkozás neve, Cookie-k és használati adatok.


A személyes adatokat a Felhasználó a saját akaratából adhatja meg, vagy gyűjtheti automatikusan a platform használatakor. 

Lehet, hogy a Felhasználó megtagadja bizonyos személyes adatok hozzáférését, vagy nem fogadja el a jogi szövegeket, így lehetetlenné teszi, hogy ez a platform szolgáltatást nyújtson a számára.

A Felhasználó felelősséget vállal a közzétett vagy megosztott harmadik személyek a személyes adataiért ezen a platformon keresztül, és kijelenti, hogy az említett harmadik fél hozzájárulását biztosítja.
Adatok a tulajdonosnak.

Hogyan védjük meg a látogatói adatait?
Biztonsági intézkedéseket hajtunk végre, amikor egy Felhasználó rendelést ad le, beleértve az SSL használatát is. Nem tárolunk hitelkártya-adatokat, és egy speciális szolgáltatót használunk a fizetési tranzakciók kezelésére.

Adatvédelem
Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról vonatkozású szöveg. Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a személyes adatai, amelyeket Ön által átadott weboldal vagy e-mailek küldésével (a) The Story Tailors tulajdonában lévő automatikus fájlba kerül, hogy (a) The Story Tailors, SL. kezelje, biztosítsa, bővítse és javítsa a felajánlott szolgáltatásokat a honlapon, végrehajtja az abban létrejött szerződéseket,felmérési űrlapokat küldjön, tanulmányozza a használatát a regisztrált felhasználók által nyújtott szolgáltatásoknak, szolgáltatásfrissítések küldése, valamint hirdetések és / vagy promóciós információk küldése az általuk kínált termékekről és szolgáltatásokról. www.themagicofmyname.co.uk hozzájárul ahhoz, hogy a Felhasználó regisztrálja az ilyen információkat bármilyen módon - beleértve a jövőben felmerülő - és különösen a postai és. t elektronikus levél, többek között.Hogyha korábban elfogadta, akkor használjuk az e-mail címét kereskedelmi kommunikáció küldéséhez. Leiratkozhat róla bármikor. A regisztrált Felhasználó hozzájárulása elektronikus levélben vagy azzal egyenértékű elektronikus úton történő fogadáshoz az alábbi e-mail címre küldött értesítéssel visszavonható: segitseg@themagicofmyname.co.uk vagy a promóciós e-mailek „leiratkozás” linkjén keresztül. Hasonlóképpen, a regisztrált Felhasználónak lehetősége van hozzáférni személyes adataihoz, és elvégezi a megfelelő módosításokat. Ebben az értelemben a regisztrált Felhasználó beleegyezik abba, hogy személyes adataikkal kapcsolatban bizonyos információkat szolgáltat, és megőrzi a naprakész adatokat a www.themagicofmyname.co.uk számára. A Felhasználó gyakorolhatja jogait a hozzáférés, a helyesbítés, a törlés és a felszólalás korlátozása és az e szakaszban szereplő címre küldött kommunikációval. A regisztrált Felhasználó minden esetben válaszoljon az adatok hitelességére, fenntartva www.themagicofmyname.co.uk a jogot, hogy kizárja a szolgáltatásokból bármelyik partnert, aki hamis adatokat szolgáltatott, a törvényben foglalt egyéb intézkedések sérelme nélkül. 

Mi a célja az összegyűjtött adatok kezelésének?
A Felhasználó naprakész adatait összegyűjtik a szerződés megvalósítása érdekében, majd aláírják a felek között (a tulajdon szállítása) valamint a következő célokra: Statisztika, Interakció a szociális hálózatokkal és a külső platformokkal, Kapcsolat a felhasználóval, Kapcsolatkezelés és üzenetküldés, Fizetéskezelés, Regisztráció és Hitelesítés, Remarketing és viselkedési meghatározás, Hirdetés, Tartalom és funkciók tesztelése (A / B tesztelés), Infrastruktúra Monitoring, A felhasználók adatbázis-kezelése, Heat Mapping, Interakció – élő beszélgetések, Helyalapú interakciók, A segítségnyújtás és a kapcsolattartási kérelmek kezelése, Megjegyzés a külső platformok tartalmáról és megjelenítéséről. 

A Felhasználónak javasoljuk, hogy nézze meg az egyes platformok adatvédelmi politikáját, amelyen keresztül személyes adatokat gyűjtenek, például szociális hálózatokat vagy fizetési platformokat.  

Itt kiemelve láthatja a fő kezeléseinket:
 -  Rendszeresen küldött hírlevél
 -  Interakció a szociális hálózatokon belül és azok között, amelyek a jövőben lesznek,valamint
információ küldés, amely érdekes lehet a Felhasználó számára (mindig vegye figyelembe,
hogy ebben az összefüggésben a hálózatok saját jogi szövegekkel rendelkeznek).
 -  Hirdetési e-mailek küldése a jövőbeli könyveinkről vagy termékeinkről, kedvezményekről és promóciókról.
(a Felhasználó bármikor kérheti a visszavonását, mindenekelőtt a lehetősége van arra, hogy (a) The Story Tailors-nál kötött szerződés megkötésekor megtagadja, ahol a felhasználó rendelkezik egy bejelentkezési lehetőséget, amely lehetővé teszi az opció elutasítását).
 -  A reklám tartalmát a szokásos postai úton is megküldik Önnek
 -  A rendszer e-mailt küld, ha észleli, hogy a Felhasználó megkezdte a rendelési folyamatot, de különböző okok miatt nem fejezte be, az ilyen kommunikáció az e-mailben megadott és a hivatkozott célra korlátozódik.
 -  Honlapunk szórványosan elérhetőek a beszélgetések, ahol a felhasználók kölcsönhatásba léphetnek (The Story Tailors, nem felel a nyilatkozatokért, és rendszeresen ellenőrizhetik a tartalmát, beleértve a hozzáférést).
 -  A kiskorúak adatai, amelyek azonosíthatók, azok felnőtt által biztosítottak, ezért vállalja a felelősséget és a szükséges hozzájárulást a szerződéses szolgáltatásra vonatkozó átutalások és az említett adatok küldésének felelőssége harmadik féltől megkapta a szükséges hozzájárulásokat. 

Személyes adatkommunikáció
A Felhasználó személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy megosszuk a Felhasználó által gyűjtött személyes adatokat harmadik felekkel, az alábbiakban részletezett körülmények között. A Felhasználó által szolgáltatott személyes adatokat beszállítóinknak és partner üzleteinknek tudjuk közölni, akik olyan partnerek, akik a nevünkben a kommunikálnak a Felhasználóval a vásárlás során, az értékesítés kezelése érdekében és megfelelnek az értékesítési feltételeknek. Lehetséges, hogy az elvégzett műveletek miatt az ilyen adatoknak más címzettjei is vannak, fizetési szolgáltatók vagy fizetési biztosítók, árufuvarozási szolgáltatók és üzleti partnereink. Adott esetben beleegyezik a jogalanyokba is, amellyel együttműködünk, annak érdekében, hogy javítsuk a javaslatok listáját, szolgáltatásokat vagy termékeket, amelyek mindig kedvező feltételeket keresnek a Felhasználó számára. Az előírt fő feladatok a jegyzett szerződés teljesítéséhez szükségesek, a szállítmányozó társaságnak, amely a szerződéses termékeket szállítja és a nyomdáknak, amik a szerződéses könyveket készítik. Adatátvitelt is végezünk harmadik kereskedelmi egységek részére, vagy a hirdetésünkre, valamint más kereskedelmi egységek részére, amelyekkel együttműködünk. A jogi nyilatkozatok elfogadása azt jelenti, hogy beleegyezünk az említett feladatokba. Üzleti partnereink vagy olyan szervezetek esetében, amelyekkel együtt dolgozunk, ha van figyelmeztettük őket arra, hogyha van vagyonátruházás mindig a partnerekkel, a kereskedelemmel kapcsolatosak az általuk képviselt szektor és az általuk végzett kezelések. 

Emellett a Felhasználó személyes adatait harmadik félnek is közölhetjük, ha ez szükséges atörvény által. Különösen a biztonsággal vagy a jelenlegi előírások betartásával kapcsolatos vizsgálatok kapcsán a jogszabályok, rendeletek vagy bírósági és rendőrségi eljárások betartása érdekében. Hasonlóképpen védje a munkatársaink, előfizetőink és szolgáltatásaink jogait vagy tulajdonát, valamint az illegális tevékenységekkel, csalásokkal, gyanús helyzetekkel kapcsolatos intézkedések kivizsgálása, elkerülése vagy kezdeményezése, amely magában foglalja bármely személy biztonságának potenciális veszélyeit, a Szolgáltatási feltételek megsértését vagy az Adatvédelmi Szabályzat vagy a törvény által megengedett bármely más módon. 

Végül, bármely vállalati részeként is átszervezési folyamat (mint az egyesülés esetében, beszerzés és / vagy minden eladás szinte minden vagy vagyonunk egy része) üzleti vagy potenciális vevők és könyvvizsgálók végleges átadására.        

További információk az adatok gyűjtéséről és kezeléséről 

Jogi védelem
A Felhasználó személyes adatai felhasználhatók a tulajdonos jogvédelmére tárgyalás során vagy a visszaélésszerű felhasználásból eredő esetleges pert megelőző a felhasználó által weboldal vagy kapcsolódó szolgáltatások. A Felhasználó tudatában van annak, hogy a nyilvánosságra hozatal érdekében a Hatóságot megkövetelhetik Személyes adatok. 

További információk a Felhasználó személyes adatairól
A jelen adatvédelmi irányelvben szereplő információkon kívül ez a platform a Felhasználó által adott szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat vagy a személyes adatok összegyűjtésének folyamatai.  

Rendszernapló és karbantartás
Az üzemeltetéssel és karbantartással kapcsolatos okok miatt ez a platform, és bármely más harmadik fél által felhasznált szolgáltatások rendszernaplót gyűjthetnek, azaz olyan fájlokat, amelyek rögzítik az interakciókat és tartalmazhatnak személyes adatokat, például a felhasználó IP-címét. 

Az adatvédelmi politikában nem szereplő információk
A személyes adatok gyűjtésével és feldolgozásával kapcsolatos további információk a következő címen kérhetők: bármikor a feldolgozásért felelős társaságtól.  

Az adatbirtokosok jogosultak jogaik gyakorlására
A Felhasználók tájékoztatást kapnak arról, hogy a benyújtott személyes adatok különféle fájlokba kerülnek az Adatvédelem Általános Nyilvántartásában, amelynek tulajdonosa és felelőse The Story Tailors (CIF: B-66606617),székhely: 08012. Barcelona, C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, fenntartani az üzleti kapcsolatot, valamint az összes szolgáltatásunkról szóló rekláminformáció.

Az adatvédelem normatív listáján megfelelően a felhasználó tudja gyakorolni a hozzáférési, helyesbítési, törlési és ellenzéki jogait, az ügy korlátozásában és hordozhatóságában,vegye fel személyesen a kapcsolatot (a) The Story Tailors-szal az alábbi címen: 08012.Barcelona,C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, vagy e-mail formában: segitseg@themagicofmyname.co.uk.
Az alkalmazásnak tartalmaznia kell a vezetéknevet, keresztnevet és az érdekelt fél vagy jogi képviselőjének azonosítójának fénymásolatát, valamint egy dokumentumot a képviselet bizonyítására. A kérelemnek, amit benyújtottak, tartalmaznia kell az értesítési címet, a dátumot és a kérelmező aláírását. Ha a kérés nem felel meg a megadott követelményeknek, akkor a korrekcióra van szükség a folytatáshoz. A hozzáférési jogot illetően ez csak tagadásra kerül, ha a kérelem nem felel meg a fent említett követelményeknek, és nincs jogos érdeke akkreditált. A jogok gyakorlásához nem szükséges figyelembe venni.  

A tulajdonosoknak, akikre a Személyes Adatok hivatkoznak, joguk van bármikor megszerezni annak megerősítését, a kezeléskezelő tárolta, hogy megismerje azok tartalmát és eredetét. Ellenőrizze azok pontosságát vagy kérje, hogy azok befejeződjenek, törlődjenek, frissüljenek vagy kérheti a helyesbítését / névtelenné válni. Meg tudja akadályozni a kezelendő személyes adatok a törvények megsértését, valamint a törvényes okokból történő kezelésük ellen.
A kérelmeket a kapcsolattartási adatok segítségével kell elküldeni a feldolgozásért felelős cégnek, az oldalon látható az elérhetőség.    

 

Az adatvédelmi irányelv módosítása
A vállalat fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa ezt az adatvédelmi irányelvet. Erősen ajánlott, hogy gyakran ellenőrizze ezt az oldalt, figyelembe véve a dátumot az utolsó módosítás végén. Abban az esetben, ha a Felhasználó nem ért egyet, a Felhasználónak meg kell szüntetnie a platform használatát, és a kezelővel töröltetheti személyes adatait. Eltérő jelzés hiányában a személyes adatok gyűjtésére a mindenkor hatályban lévő törvények vonatkoznak.

 
Jogi információk
Értesítés az európai felhasználóknak: az Adatvédelmi nyilatkozatokban meghatározott kötelezettségek: irányelv 10 95/46 / EC, és összhangban van a rendelkezési irányelveivel 2002/58 / EC, módosított szöveggel az irányelv 2009/136 / CE, a cookie-k tekintetében.

 

Kapcsolat
Ha szeretne velünk kapcsolatba lépni az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos bármely témakörben, küldjön egy e-mailt, az alábbi e-mail címre: segitseg@themagicofmyname.co.uk.

 

Megbízható boltok – Bizalmi jelvény
A megbízható üzletek minőségi pecsétje az összegyűjtött vásárlói vélemények alapján kerülnek ki. A megbízható üzletek termékei miatt az üzletek bizalmi jelvényt kapnak.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az ajánlataik optimális forgalmazása során jogos érdekeinket védjük. A bizalmi jelvény és a vele meghirdetett szolgáltatások ajánlatot jelentenek. Bizalmi Boltok GmbH, 50823. Cologne (Germany), Subbelrather Str. 15C által.

 

Minden alkalommal, amikor a Bizalmi jel zászlót lekérdezi, a webszerver automatikusan elmenti az úgynevezett szerver naplófájlba, mint például az IP címét, a látogatás dátumát és idejét tartalmazza, a továbbított adatok mennyisége és a megkereső szolgáltató (hozzáférési adatok) látogatását. Ez a hozzáférési adat nem értékelt és automatikusan felülírja legkésőbbi héten az oldal látogatásának befejezése után.

Az egyéb személyes adatok csak a megbízható üzletek részére kerülnek továbbításra, amennyiben a megrendelés megtörtént a Megbízható Boltok termékeket használja, vagy már regisztrált, hogy élvezze használatukat. Ebben az esetben az Ön és a Megbízható Boltok közötti szerződéses megállapodás érvényes.

 

A cookie-k elfogadása
The Magic of My Name webes portál használatával a Felhasználó elfogadja a cookie-kat és beleegyezik abba, hogy az önmagáról szóló információkat feldolgozza az alábbiakban látható célokra.

The Magic of My Name azonban tájékoztatást nyújt a cookie-k politikájáról a webes portál főoldalának tetején annak érdekében, hogy a Felhasználók tudatában legyenek a működésének.

A cookie-k fogalma
The Magic of My Name arról tájékoztatja, hogy a cookie-k olyan fájlok, amelyeket a weboldalak letölthetnek a számítógépre minden egyes alkalommal, amikor egy internetes oldalt használ, amely a web segítésével jött létre. A portál segítségével elemezhetjük a Felhasználók által az adott internetes portál használatát, amely frissíthető vagy helyreállítható a telepítésért felelős szervezet.

Ezek a fájlok lehetővé teszik, hogy a Felhasználó számítógépén tároljon olyan mennyiségű adatot, amely az a néhány kilobájt több megabájt.

A cookie-k olyan eszközök, amelyek alapvető szerepet játszanak az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások nyújtásában azért, mert egy weboldal képes tárolni és letölteni a böngészésről szóló információkat a webes felhasználók vagy csapatuk szokásai és a kapott információktól függően felismerik a Felhasználót és javítják a szolgáltatásokat.

 

A cookie-k típusai
A különböző kategóriák szerint, különböző cookie-kat osztályoznak. Azt szem előtt kell tartani, hogy ugyanaz a cookie egynél több kategóriába tartozhat.

 Azon entitás szerint, amelyik kezeli a tartományt, ahonnan a cookie-kat küldték, és amely foglalkozik a kapott adatokkal a cookie-k lehetnek:

  • A saját cookie-k azok, amelyeket a Felhasználó számítógépére küld egy számítógépből vagy tartományból maga a szerkesztő kezeli, és a Felhasználó által kért szolgáltatást nyújtja.
  • A harmadik féltől származó cookie-k azok, amelyeket a Felhasználó számítógépéről vagy számítógépről küld tartomány, amelyet a kiadó nem kezel, és amelyből a Felhasználó által kért szolgáltatás biztosított.

 

Azon időtartam szerint, ameddig a cookie-kat a számítógépek / böngészők tárolják megkülönböztetés történik:

  • A munkamenet cookie-k azok, amelyek célja a böngészési adatok gyűjtése és tárolása, míg a Felhasználó hozzáfér egy internetes portálhoz. Ők hozzászoknak ahhoz, hogy csak az adatok tárolására használják, hogy a Felhasználó által kért szolgáltatást továbbra is egyetlen alkalomban biztosítsa.
  • A tartós cookie-k olyan típusú cookie-k, amelyekben az adatokat a Felhasználó számítógépén tárolják és amelyhez a felelős személy által meghatározott időtartamra hozzáférhető és feldolgozható a cookie, amely néhány perctől néhány évig terjedhet.

 

A kapott adatok feldolgozásának célját figyelembe véve a cookie-k besorolása a következő:

  • A szükséges sütik és nyomkövetők: Ezeket a sütik vagy más azonosítók olyan tevékenységekhez használatosak, amelyekre szigorúan szükség van a tőlük igénybe vett szolgáltatás működtetéséhez vagy nyújtásához, és mint ilyenek nem igényelnek hozzájárulást.
  • Funkcionális sütik és nyomkövetők: Lehetővé teszik számunkra, hogy minőségi élményt kínálhassunk Neked, mivel megjegyzik a megtekintési beállításaidat, keresési előzményeidet és a navigációdra vonatkozó lehetséges kapcsolódásokat.
  • Statisztikai sütik és nyomkövetők: Lehetővé teszik számunkra, hogy értékeljük a közönséget, és statisztikákat készítsünk, hogy javíthassuk szolgáltatásaink minőségét.
  • Reklám célú sütik és nyomkövetők: Lehetővé teszik számunkra, hogy a profilodhoz, navigációdhoz és mozgásodhoz igazított tartalmat, szolgáltatásokat és hirdetéseket kínálhassunk Neked.
  • Elemzésre használt sütik és nyomkövetők: Lehetővé teszik, hogy szabványos módon gyűjthessünk névtelen adatokat a felhasználók böngészéséről és azok viselkedésmintáiról.

 

Mindenesetre szem előtt kell tartanunk, hogy ugyanazt a cookie-t több célra is lehet használni.

 

„The Magic of My Name” weboldalon használt cookie-k:

A) A harmadik fél által használt cookie-k:

 

1. Google Analytics
The Magic of My Name weboldal a Google Analytics-et használja, amely a web analitikus szolgáltatására szolgál. Google, Inc. által biztosított portálok lehetővé teszik a navigáció mérését és elemzését weboldalnak. Az előző tipológia szerint elemzik cookie-kat.

 

A Google Inc. egy Delaware cég, amelynek székhelye: 1600 Amphitheater Parkway, MountainView (California), CA 94043, United States („Google”).The Magic of My Name Google Analytics cookie-kat használ, amelyek szöveges fájlokat,a számítógépet, mint a weboldal felhasználóját tekinti, mert lehetővé teszik számukra, és segítenek a felhasználás elemzésében a weboldalon. The Magic of My Name a Google Analytics webes elemzésével kapcsolatos információkhoz jut az internetet elérő Felhasználókról, a meglátogatott ablakok, a látogatások gyakorisága és ismétlése, a látogatások időtartalmára használt böngésző, a szolgáltatást nyújtó üzemeltető, a nyelv, a használt terminál vagy az IP-címhez rendelt városról.Az információt még jobban lehetővé teszi és megfelelő szolgáltatást ezen a portálon keresztül. A cookie által generált információ a weboldal használatát (beleértve az IP címét is) közvetlenül továbbítja és archiválja a Google az Egyesült Államok szerverein. 

 

The Magic of My Name weboldalon az alábbi, a Google Analytics szolgáltatás által használt 4 süti látható:

 

„_utma”: Szekció cookie, amely lehetővé teszi (a) The Magic of My Name weboldalon végzett tevékenységek figyelemmel kísérését a Felhasználók által.


„_utmb”: Állandó cookie-k, amelyek lejárata 2 év, szokásos regisztrációkat gyűjt, információkat és adatokat (a)The Magic of My Name weboldal Felhasználóinak szokásairól, névtelenül.

„_utmc”: Olyan munkamenet cookie, amely eltűnik a Felhasználó számítógépéről, ez egy jó pont, véget ér The Magic of My Name weboldalon.  

„_utmc”: A tartós cookie 6 hónap elteltével lejár a The Magic of My Name weboldalán.

A Google ezt az információt a The Magic of My Name nevében használja, a használat nyomon követése érdekében. A portál mágiája, a webes portál működésével kapcsolatos jelentések összeállítása és a honlap tevékenységével és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtása. 


The Magic of My Name és a Google csak akkor továbbíthatja ezt az információt harmadik félnek, amikor az törvény által előírt, vagy ha ezek a harmadik felek a Google nevében dolgozzák fel az információkat.


The Magic of My Name-et sem és Google-t sem kapcsolja össze IP-cím semmilyen más adattal, ami van nekik.

 

2. A Google és a youtube.com cookie-k hirdetései
A Webhely elérésével letöltheti a google.com domainhez tartozó cookie-kat. (NID) és a Google.co.uk (NID és PREF). Ezek a cookie-k letölthetők, mert kapcsolódnak a Google portálhoz használt néhány Google termékhez és szolgáltatáshoz. Ugyanebben a tekintetben a Google tájékoztatja, hogy ezeket a hirdetési cookie-kat "... használhatja a hirdetések személyre szabására szolgáltatásaiban, például a Google Search-nél”. 

Ha rákattint a gombra, hogy elfogadja a cookie-házirendet és a navigációt ezen a portálon keresztül harmadik féltől származó hirdetési cookie-kat is letölthet a youtube.com domainje.  

 

3. Doubleclick.net
Társaság hirdetési célokra
”id”: Állandó cookie, amely lejár 6 hónap után.

3. Facebook.com

A cookie-kat használunk a Facebook-on való felhasználásra, reklámcélokra az ügyfél preferenciák szerint. ”act”, ”c_user”, ”csm”, ”fr”, ”p”, ”presence”, ”s”, ”xs”: Tartós cookie, lejár 6 hónap után. 

4. Zopim
Ahhoz, hogy a cookie-k személyre szabottabban részt vehessenek a chat felhasználásban.
”_cfduid”: Tartós cookie, 6 hónap múlva lejár. 

B) Saját cookie-k
könyv: A kiválasztott könyv teljes adatait tartalmazza
booktailors: Egyedi munkamenet-azonosító
character_selection: Karakter kiválasztása
id_product: A kiválasztott termék azonosítása
isFlipbookCreated: Lehetővé teszi a könyv előnézetének megjelenítését
is_error: Ha hiba történt
language: Nyelv
language_chat: A csevegés nyelve
name: A gyermek neve a könyv konfigurálásához
selected_character: Kiválasztott karakter
selectedgenderradioId: Kiválasztott karakterszám  

A cookie-k konfigurációjának módosítása
The Magic of My Name tájékoztatja a Felhasználót arról, hogy bármikor megtagadhatja a használatáta cookie-knak a böngésző megfelelő konfigurációjának kiválasztásával, de tudniuk kell, ha így döntenek, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni a teljes funkcióját a weboldalnak. 

Itt jelezzük, hogyan kereshet, blokkolhat vagy törölhet egy cookie-t, bár a folyamat változhat a böngésző verziójától függően:
Chrome, utasítások:
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647 

Explorer, utasítások:http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9 

Firefox, utasítások:http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we 


Safari, utasítások:
http://support.apple.com/kb/ph5042 

További információt itt találhat róla, vagy letilthatja a Google Analytics cookie-k használatát
www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.  

Google Chrome
Lépjen a Beállítások vagy a Beállítások menüben a Fájl menübe vagy a Személyre szabás ikonra kattintva, amely a jobb felső sarokban jelenik meg. 

Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése lehetőségre. 

Ugrás az Adatvédelemre > Tartalmi beállítások.


Válassza ki a Minden cookie-t és a Webhelyadatokat. 

Megjelenik a domain által rendezett összes cookie-k listája. 

Kereshet a cookie-k között, úgy, hogy a címet részben vagy teljesen beírja a Keresés cookie-k mezőbe. 

Miután ez a szűrés megtörtént, egy vagy több sor jelenik meg a kért webes cookie-kkal a képernyőn. 


Ezután ki kell választania őket, hogy meg tudja szüntetni őket.  

Internet Explorer
Válassza az Eszközök, Internet beállítások lehetőséget.

Kattintson az Adatvédelem gombra.
Mozgassa a sávot a kívánt adatvédelmi szint beállításához. 

Firefox
Ugrás az Opciók vagy Beállításokra (az operációs rendszertől függően).


Kattintson az Adatvédelem gombra 

Az Előzmények menüben válassza az Egyéni beállítások használata az előzményekhez lehetőséget.Ezután megjelenik a Cookie-k elfogadása opció, aktiválhatja vagy deaktiválhatja őket.

Safari (iOS)
Menjen a Beállítások, majd a Safari elemre.


Lépjen az Adatvédelem és a Biztonság oldalra, megjelenik a Blokkok letiltása lehetőség, ahol beállíthatja a beállítást blokkolás típusát. 

Safari (OSX)
Lépjen a Beállítások, majd az Adatvédelem pontra. 

Ebben a részben láthatja a Blokkolás tiltása opciót, ahol beállíthatja a blokkolás típusát.

Android
Futtassa a böngészőt, és nyomja meg a Menü gombot, majd a Beállítások gombot.

Lépjen a Biztonság és az Adatvédelem oldalra, és megjelenik a Cookie-k elfogadása lehetőség, ahol aktiválhatja vagy deaktiválja a dobozt. 

Windows Phone
A böngésző verziójától függően változhat: 

Futtassa a böngészőt, és nyomja meg a Menü gombot, majd a Beállítások gombot. 

Lépjen a Biztonság és az Adatvédelem oldalra, ahol megjelenik a Cookie-k elfogadásának lehetősége, ahol aktiválhatja vagy deaktiválja a dobozt.

Utolsó módosítás: 2018. május 17.